ايجاد تعاوني‌هاي صنايع دستي موجب توسعه اشتغال پايدار مي‌شود

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، «تراب محمدي» افزود: با راه‌اندازي تعاوني‌هاي آموزشي صنايع دستي براي 200 نفر از مربيان صنايع دستي به عنوان استادان و براي 50 نفر از آموزش‌ديدگان صنايع دستي به عنوان نيروي دفتري اشتغال ايجاد شده است.

وي خاطرنشان کرد: هم‌اکنون 42 تعاوني آموزشي صنايع دستي در 20 شهرستان استان فعال است که از زمان راه‌اندازي با استقبال خوبي از سوي علاقه‌مندان به هنرهاي دستي روبه‌رو شده است.

محمدي يادآور شد: شهرستان تبريز با 20 رشته آموزشي بيشترين تعداد رشته‌ها را در استان داراست.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي اظهار داشت: به منظور بالا بردن کيفيت آموزشي در اين تعاوني‌ها، هر کلاس حداکثر 10 هنرجو را آموزش مي‌دهد.

اين مقام مسوول با اشاره به نحوه آموزش اين رشته‌ها گفت: حفظ و گسترش رشته‌هاي فعال و احياي رشته‌هاي نيمه‌فعال و منسوخ شده صنايع دستي با ترويج هنرهاي دستي و آموزش به علاقه‌مندان به ويژه جوانان از مهم‌ترين اهداف برگزاري اين دوره‌هاي آموزشي در تعاوني‌ها به شمار مي‌رود.

رئيس شوراي فني صنايع دستي استان با بيان اين که هنرآموزان پس از طي دوره آموزشي و کسب نمره قبولي موفق به دريافت گواهي مهارت مي‌شوند، افزود: اين افراد در صورت ادامه کار موفق به دريافت کارت صنعتگري و پروانه توليد مي‌شوند که در اين صورت مي‌توانند از مزاياي بيمه و تسهيلات اشتغالزايي استفاده کنند.

به گزارش ميراث آريا، محمدي در پايان گفت: برگزاري اين دوره‌هاي آموزشي مي‌تواند زمينه اشتغال پايدار کارآموزان و احياي رشته‌هاي بومي صنايع دستي را فراهم کند.

/111

انتهای پیام/

کد خبر 1390110550